Vintur til Romania kombinert med spa og besøk i Parlamentpalasset

4.900,-

De fleste kjenner til viner fra Italia, Frankrike og Spania, men hvor mange har smakt på vin fra Romania? Hvor mye kan man om Romania? Romania er et land med lang tradisjon og kjærlighet til vin.

Min gruppe: 
2
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
3 netter
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Dag 1

Torsdag

Avreise fra Oslo Gardemoen kl 11.00 med direkte flyselskapet Blue Air. Ankomst til Bucuresti, Romania kl 15.10. Flytid 3 timer og 10 min. Transport fra Henry Coanda flyplass til Le Boutique Hotell Moxa 4* for tre overnattinger.

Le Boutique Hotell Moxa har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotell Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler. Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

Le Boutique Hotel Moxa

DAG 2

Fredag

Tur til Metamorfosis Vingård. Vinsmaksprøver med fem forskjellige vintyper og vinkjellerbesøk! Turen fra Bucuresti tar en og halv time.

Lunsj med vin på Herregård Casa Timis med vinsmaking. Domenet er 20 min fra Metamorfosis vingård. Denne er en gammel restaurant med en vingård fra 1925.

Turen fortsetter til LacertA vingård. Vinsmaksprøver med seks forskjellige vintyper og vinkjellerbesøk.

Dag 3

Søndag

Tur i byen med guide etter frokost. Besøk i Parlamentpalasset, den nest største bygning i verden etter Pentagon. Bli kjent med den rumenske hovedstaden. I løpet av turen vil du se Triumfbuen, det nasjonale kunstmuseet, revolusjonsplassen, konsertstedet The Romanian Athenaeum og andre viktige landemerker i byen.

Parlamentpalasset

Tur til Therme Europas største spa. Et gigantisk thermisk bad med navnet Therme Bucuresti åpnet i januar 2016 ca 10 minutter utenfor den rumenske hovedstaden. Therme Bucuresti er Europas største i sitt slag. Rundt 1000 besøkende kan nyte området samtidig, i bassenger med 800000 levende planter rundt, spa, termiske basseng, badeland med aktiviteter for hele familien osv.

Therme spa

Avskjedsfest med tre retters middag med drikker på Ølkjerren, kjent showrestaurant. Programm: 19:15 folkedans / 19:45 folkemusikk / 20:45 parade med de ansatte / 21:00 moderne dans / 21:30 danser fra broadway.

Ølkjerren

DAG 4

Søndag

Transfer til flyplassen. Avreise med Blue Air kl 16.40. Ankomst Oslo 18.55.

Årets beste rose?

 • tre overnattinger med frokost på Hotell Le Boutique Moxa 4*
 • transfer tur/retur flyplasset
 • transfer med reiseleder til Metamorfosis Vingård på fredag
 • vinsmaksprøver med fem forskjellige vintyper og vinkjellerbesøk
 • lunsj med vin på Herregård Casa Timis
 • vinsmaksprøver med seks forskjellige vintyper og vinkjellerbesøk på LacertA
 • tur i byen med guide
 • avskjedsfest med tre retters middag og drikker på Ølkjerren

Ikke inkludert i reisen

 • flybilletter
 • inngangsbilletter i Parlamentpalasset
 • måltider som ikke er nevnt i programmet
 • Andre aktiviteter eller tilleggstjenester
 • Transferen til Therme Spa er gratis med ekspressbuss som drar fra sentrum av byen
Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Avhengig av dine ønsker / interesser kan vi legge til andre aktiviteter eller opplevelser som for eksempel en urban gourmettur, et stopp på en vinbar med vinsmaking eller middag på restauranter som tilbyr raffinert mat.


Send forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.