Vintur til Bucuresti kombinert med Transilvania

De fleste kjenner til viner fra Italia, Frankrike og Spania, men hvor mange har smakt på vin fra Romania? Hvor mye kan man om Romania? Romania er et land med lang tradisjon og kjærlighet til vin.

Min gruppe: 
2
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
3
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Dag 1

Torsdag

Avreise fra Oslo Gardemoen kl 11.00 med direkte flyselskapet Blue Air. Ankomst til Bucuresti, Romania kl 15.10. Flytid 3 timer og 10 min. Transport fra Henry Coanda flyplass til hotell Le Boutique Moxa. Le Boutique Hotel Moxa 4* har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei - kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler. Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

Dag 2

Fredag

Tur til Metamorfosis Vingård. Vinsmaksprøver med fem forskjellige vintyper og vinkjellerbesøk! Turen fra Bucuresti tar en og halv time.

Lunsj med vin på Herregård Casa Timis med vinsmaking. Domenet er 20 min fra Metamorfosis vingård. Denne er en gammel restaurant med en vingård fra 1925.

Casa Timis

Turen fortsetter til LacertA vingård. Vinsmaking med seks forskjellige type viner og vinkjellerbesøk.

LacertA

Dag 3

Lørdag

Avreise til Brasov. Brasov ligger i hjertet av Romania geografisk, men også kulturelt og politisk. Både byen selv og omgivelsene er noe av det vakreste og hyggeligste Romania kan by på. Med base i Brasov kan du få med deg det beste på Romanias turistmeny.

Overnatting på Casa Wagner. Casa Wagner er et koselig hotell midt i byen. Veldig praktisk å kunne gå rett ut til alle forretninger og restauranter.

Utsikt fra Casa Wagner

Dag 4

Søndag

Transfer fra Brasov til flyplassen.

Årets beste rose?

  • 2 overnattinger på Hotell Le Boutique Moxa
  • 1 overnatting på Casa Wagner i Brasov
  • Tur med reiseleder til to vinegård dag 2
  • Vinsmaking med 5 forskjellige type viner på Metamorfosis og 6 viner på LacertA
  • Lunsj på Herregård Casa Timis
  • Tur til Brasov i Transilvania dag 3
  • Transfer tur/retur flyplassen

Ikke inkludert i reisen

  • flybilletter
  • måltider som er ikke nevnt i programmet
  • andre aktiviteter eller tilleggstjenester

Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Avhengig av dine ønsker / interesser kan vi legge til andre aktiviteter eller opplevelser som for eksempel en urban gourmettur, et stopp på en vinbar med vinsmaking eller middag på restauranter som tilbyr raffinert mat.

Send forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.