Vingården Domeniile Sahateni

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Vingården Domeniile Sahateni


Et enkelt glass vin kan avsløre mer enn en historie; min vinproduksjon begynner med kjærligheten til naturen. Når du nærer kjærlighet, lidenskap og respekt for vingården, er du i stand til å få frem det aller beste fra vinrankene som deretter reflekteres i glasset.

Denne kjærligheten førte meg til den nye verden, der vinproduksjon ble gjennomført med innovasjon og den nyeste vitenskapelige forskningen. I løpet av de 27 årene som har gått siden jeg var ferdig med vinskolen, har jeg fokusert min videreutdanning i kjemi og mikrobiologi med særlig vekt på smak og lukt - de viktige elementene for å skape gode viner. Gjennom årene har min lidenskap for vin utviklet seg sammen med min konstante drøm om at jeg en dag skulle dyrke min egen vingård. Den dagen har kommet, og drømmen min er blitt virkelighet.

På Sahateni stoler jeg på folk som har viet livet sitt til å jobbe i vingårdene. Her lager vi vin til de som oss, som dyktig gjør jobben sin med strenghet og lidenskap, folk som kjenner målene sine. Vi lager ikke en perfekt, søt historie uten grunnlag eller hevder å ha den hemmelige kunnskapen om vin.

God vin avhenger av naturens nåde, men utvikler seg takket være dyktighetene og lidenskapene til vindyrkerne og vinprodusentene. Vin er det vi tilbyr deg på vårt beste, hvert år, fra kjelleren vår.

Dette er min tro, og det finnes i hver eneste flaske vin jeg lager.


Aurelia Vișinescu

Vinprodusent

Årets beste rose?

Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Send forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.