Purcari

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

PURCARI

Château Purcari er igjen kjent  over hele verden for sine premiumviner. PURCARI har mottatt priser og ros fra internasjonale konkurranser som Decanter, Challenge International du Vin, Concours Mondial de Bruxelles, International Wine and Spirit Competition samt den legendariske kongelige vinpremieringen i Storbritannia.

Purcari er et moldovsk vinmerke og har en lang og rik historie. Det hele startet i 1827 da godset Purcari ble bygget i området. Den lille landsbyen i Moldova produserte utsøkte viner – og vinsmakere var imponert over den delikate, tette og fulle smaken.

I 1878 ble en rødvin fra Purcari 1827 sett på som en ekte Bordeaux på verdensutstillingen i Paris. Alle var overrasket over at denne utmerkede vinen kom fra en liten region i det ukjente Moldova. Dermed ble Purcarivinen en av de mest berømte vinene i verden på slutten av det nittende århundre. Nylig ble Purcari 1827-vin tildelt prisen som den beste vinen i Sentral- og Øst-Europa.

Purcari sine røde og hvite viner :

Purcari 1827 er laget i de omkringliggende vingårdene i den lille landsbyen som ligger i den sørøstlige spissen av Moldova. Vinmarkene ligger omtrent 30 kilometer fra Svartehavet nær Dniesterelven.

Jorden der er svart, hard og lempet. Druene av Purcari-vinene plukkes og høstes for hånd. Behandlingen skjer fremdeles på tradisjonell måte. Den første gjæringen av druene foregår i tønner av tre. Deretter eldes vinene i seks til halvannet år i franske eikefat. Deretter tappes vinen og blir liggende i eiendommens kjeller i noen måneder. Takket være denne prosessen feires vinen på grunn av de elegante duftene av tre, myk vanilje og av sjokolade. I sortimentet av Novus Fumus finner du Purcari 1827 sine hvitviner, rødviner og rosé- og muskatviner.

Årets beste rose?

Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Send forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.