LUPI 2016, Gitana Winery

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Vinifikasjon

Druene høstes for hånd, og vinen produseres ved hjelp av klassiske vinfremstillingsteknikker i  topp moderne utstyr. Maserasjon og gjæring i 20 dager i eikekar. Under gjæringen gjøres alt for å optimalisere utvinning av aromaer av alle druesorter som er inkludert i blandingen, for å oppnå den unike strukturen som er spesifikk for denne vinen. Vinifiseringsprosessen fortsetter med en periode på 10-12 måneders modning på 225 liter fat, etterfulgt av en lang aldringsperiode på minst to år, i store Krasnodar eikefat. Dette gir en elegant og balansert vin.

Vinen er intens rubinrød med lilla refleksjoner.
En rik bouquet med smaker av bjørnebær og frukt, pluss nyanser av sjokolade, kaffebønner, lakris. Velbalansert strukturer, med sterke tanniner, intens og kompleks smak og en raffinert, lang ettersmak av plommer og bjørnebær.

Årets beste rose?

Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

  • Varenummer 12452301
  • Lukt Intens aroma av vanilje, sjokolade og kaffebønner.
  • Smak Kraftig smak. Fyldig og balansert.
  • Farge Rubinrød.
  • Produsent Vinăria Tiganca SRL
  • Årgang*2016
  • Land, distrikt Moldova, Øvrige, Øvrige
  • Råstoff Saperavi 40%, Cabernet Sauvignon 30%, Merlot 30%
  • Emballasjetype Glass
  • Korktype Naturkork
  • Alkoholprosent 14.5%
  • Syre 5,6 g/l
  • Sukker 4,0 g/l
Send forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.