Vinifikasjon
Druene høstes for hånd, og vinen produseres ved hjelp av klassiske vinfremstillingsteknikker i topp moderne utstyr. Maserasjon og gjæring i 20 dager i eikekar. Under gjæringen gjøres alt for å optimalisere utvinning av aromaer av alle druesorter som er inkludert i blandingen, for å oppnå den unike strukturen som er spesifikk for denne vinen. Vinifiseringsprosessen fortsetter med en periode på 10-12 måneders modning på 225 liter fat, etterfulgt av en lang aldringsperiode på minst to år, i store Krasnodar eikefat. Dette gir en elegant og balansert vin.
Vinen er intens rubinrød med lilla refleksjoner.
En rik bouquet med smaker av bjørnebær og frukt, pluss nyanser av sjokolade, kaffebønner, lakris. Velbalansert strukturer, med sterke tanniner, intens og kompleks smak og en raffinert, lang ettersmak av plommer og bjørnebær.