Castel Mimi

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Castel Mimi er en så mye mer enn en vingård. Her finner vi 5 stjerners hotell, med luksuriøse gourmet restauranter som serverer internasjonale retter sammen med klassiske retter fra Moldova.

Slottet, Moldovas eneste slott, er oppført blant de 15 beste og vakreste vingårder i verden. Castel Mimi presenterer kultur, historie og moderne arkitektur for de 30 000 besøkende som kommer hvert år. Besøkende fra 80 nasjoner.

Castel Mimi

LEGENDEN OM CONSTANTIN MIMI
Legends er laget av flotte mennesker som oppnår store ting, drevet av deres lidenskap og drømmer og ikke er redd for hardt arbeid og engasjement. En av disse menneskene er vår skaper; Constantin Mimi, en pioner, symbolsk vinmaker og en viktig offentlig person fra det 20. århundre. Han viet livet sitt til vin. Ved å bruke kunnskapen han tilegnet seg i Vest-Europa, klarte Constantin Mimi å bygge det første slottet i Moldova. Dette fikk ham til å produsere gode viner og heve standardene ved å implementere ny teknologi. Takket være hans handlinger ble landets vinfremstillingsindustri reddet et par ganger, så i dag kan Moldova være en av de ledende vinprodusentene i verden.

Constantin Mimis arv fortsetter. Chateauet sammen med hans hemmelige oppskrifter og den hardtarbeidende tilnærmingen ble overført til fremtidige generasjoner av vinprodusenter som gir rett til hukommelsen hans ved å fortsette produksjonen av høykvalitetsviner som passer for enhver anledning. Så ta et glass vin med oss ​​for å huske denne bemerkelsesverdige personligheten som støttet utviklingen av den moldoviske vinproduksjonskulturen.

Castel Mimi

Årets beste rose?

Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Send forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.