Carastelec Winery

Min gruppe: 
Stk
Max gruppe: 
Stk
Overnattinger:
Netter
Dato/sesong:
Ledige plasser:

Carastelec er en liten vingård på bare 22,4 hektar som er også kalt Transilvania`s musserende vingård.

Carastelec Winery er den første investeringen i Romania som tar sikte på å produsere musserende og perlende viner. Vingården ligger i Crișana-regionen, som er en av de eldste vinproduserende områdene i Transylvania, nær Măgura Şimleului fjellet, som er en krystallinsk øy nordvest i Transylvania.

Regionen Carastelec, har et jordsmonn der druener kan trekke ut de mineraler som kreves for å lage elegante og sofistikerte viner, friske og fruktige med en personlighet fra krystallinske jordsmonnet.

Landsbyen i regionen har historisk blitt brukt til vinproduksjon av høy kvalitet, og dette er nettopp grunnen til at stedet ble valgt å starte en vingård i åsene i Carastelec Målsetningen med vingården er å lage gode viner - og ingrediensene til dette er i tillegg til en fantastisk terroir, utholdenhet, lidenskap og profesjonalitet.

Kjelleren, er bygget delvis under bakkenivå i perioden 2011-2012 med EU-midler. Kjelleren er konstruert for å sikre en temperatur på 14-15 ° C og bruker moderne klimaanleggsteknologi med geotermiske pumper. Kjelleren har et bruksareal på 1433 m2.

I 2013 ble kjelleren utstyrt med topp moderne utstyr, som gjæring i rustfrit ståltanker med kjølesystemer, en automatisk tappelinje for både gnistrende viner og stilleviner, a merkemaskin og utstyr for restitusjon som kreves i musserende vinproduksjon. Totalen kapasiteten rustfrie ståltanker er 2300 hl, hvorav to tanker er spesielle trykktanker som brukes til produserer musserende viner, mens 4 tanker er designet for rødviner.

Modne viner er produsert med eikefat på 225 l, av barrique-type, eller 500 l.

Carastelec Winery`s flaggskip.

Carastelec Winery`s flaggskip er musserende viner fra Carassia.

Våre musserende viner produseres strengt etter den tradisjonelle metoden, med den andre gjæringen i flasker er gjort i vår vingård. Egentlig er det det tre etiketter av Carassia, alle tre er laget i brutal tørr stil. Det er ikke-vintage musserende viner laget av de tradisjonelle Champagnesortene: Blanc de Blanc, Rosé og en tradisjonell blanding av tre.

I tre år nå viser Carassia musserende viner at Crişana-området er den glitrende terroiren av Romania. Dette ble bekreftet med alle gull- og sølvmedaljer og spesielle priser og trofeer vunnet av glitrende.


Årets beste rose?


Ikke inkludert i reisen

Trykk her for å kjøpe

Viktig informasjon

Send forespørsel:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.